در این مطلب سعی کردیم تا شما را با کاربرد بروشور آشنا کنیم، تفاوت بروشور و کاتالوگ را ذکر کنیم و نحوه صحافی بروشور را توضیح دهیم.

در ابتدا باید مطالب را با این سوال شروع کنیم که بروشور چیست؟

بروشور به مجموعه ای از اطلاعات و نکات مهم درباره خواص، فواید، نحوه مصرف، قیمت و تنوع رنگ یک محصول گفته میشود که در یک تا چند برگه به چاپ می رسد. در واقع ذکر این اطلاعات برای آشنایی بیشتر و بهتر مصرف کننده با محصولات بیان شده تا آن بروشور بتواند کمک شایانی برای انتخاب محصول مناسب باشد.

 

ادامه مطلب...

برای اینکه با مفهوم صحافی پلن نقشه آشنا شوید، باید ابتدا بدانید که پلن نقشه (پلان نقشه) یا پلان معماری چیست؟

در این مقاله پلن نقشه را توضیح میدهیم و به بررسی انواع پلان معماری و کاربرد آنها می پردازیم.

اگر یک ساختمان را به صورت افقی برش بدهیم و آن را از ارتفاعی که بتوان تمام جزئیات آن را مشاهده کرد، به نمایش بگذاریم، به آن پلن نقشه یا همان پلان معماری می گویند. صحافی پلن نقشه نیز به عملیات صحافی برگه پلان نقشه گفته می شود.

 

ادامه مطلب...

در این مطلب قصد دارم توضیحاتی درباره صحافی اداری ذکر کرده و شما را با نحوه انجام عملیات صحافی اداری آشنا کنم.

برای درک بهتر این بحث، مطلب را با چند سوال شروع میکنم: صحافی اداری چیست؟ برای انجام عملیات صحافی اداری از چه دستگاهی استفاده می شود؟

برای پاسخ به این سوالات و توضیح بیشتر درباره صحافی اداری ، ابتدا لازم میدانم که واژه صحافی را به طور خلاصه توضیح دهم، عملیات صحافی در واقع به مجلد کردن (جلد کردن) ورقه های کاغذ مانند جزوات درسی و دانشگاهی، اسناد و مدارک، کتاب و... می گویند. یعنی ورقه ها را ابتدا به صورت منظم بر روی هم قرار داده و توسط جلد های خاصی مانند جلد گالینگور آنها را به صورت دائم بر روی هم نگه می داریم.

 

ادامه مطلب...

در این مقاله قصد دارم شما را با مفهوم کاتالوگ آشنا کنم و روش های صحافی کاتالوگ را ذکر کرده و در نهایت بهترین دستگاه صحافی کاتالوگ را معرفی کنم.

کاتالوگ چیست؟

اگر مجموعه ای از محصولات و یا خدمات یک شرکت یا موسسه را به همراه اطلاعات دقیق در مورد آن محصول وخدمات که برای فروشنده ها مفید و کاربردی باشد، در یک یا چند برگه درج کنیم و بعد از عملیات صحافی کاتالوگ در اختیار آن فروشنده یا واسطه گر قرار دهیم، به این مجموعه گردآوری شده کاتالوگ می گویند.

 

ادامه مطلب...

عملیات صحافی را میتوان توسط دستگاه های مختلفی مانند دستگاه صحافی حرارتی ، دستگاه صحافی فنرزن ، دستگاه صحافی سیمی کن انجام داد که هر کدام قابلیت های مشخص و کاربردهای متفاوتی دارند.

به طور مثال دستگاه صحافی حرارتی که بیشترین مورد استفاده در عملیات صحافی را دارد، برای مجلد کردن ورقه ها از چسب گرم بهره میبرد. این دستگاه در مدل های مختلفی مانند دستگاه صحافی حرارتی صنعتی و دستگاه صحافی حرارتی رومیزی تولید و عرضه شده است.

 

ادامه مطلب...

خدمات صحافی به مجموعه فعالیت هایی برای انجام امور صحافی گفته میشود که توسط دفاتر خدمات صحافی و بعضی از لوازم التحری ها برای مجلد کردن ورقه ها انجام شده و از این طریق خدماتی را ارائه می دهند.

خدمات صحافی میتواند در دسته بندی های مختلفی ارائه شود که چند نمونه از آن را ذکر میکنم:

  • صحافی سیمی

عمیات صحافی سیمی معمولا توسط دستگاه سیمی کن و دستگاه فنر زن انجام میشود که طرفداران زیادی دارد، البته با ورود دستگاه صحافی چسب گرم، صحافی سیمی بسیاری از مشتریان و طرفداران خود را از دست داده و آنها به سمت صحافی چسب گرم روی آورده اند.

 

ادامه مطلب...

در این مقاله قصد دارم قیمت دستگاه فنرزن را نسبت به انواع دستگاه های مشابه که برای عملیات صحافی مورد استفاده قرار می گیرد مقایسه کرده و در انتها بهترین دستگاه صحافی را از نظر کارایی و قیمت معرفی نمایم.

دستگاه های صحافی در انواع مختلفی تولید و عرضه شده است، مانند دستگاه فنرزن، دستگاه سیمی کن و دستگاه صحافی چسب گرم که هر کدام دارای قابلیتهای خاصی می باشند و قیمت آنها نسبت به کارایی که دارند متفاوت است، قیمت دستگاه فنرزن بر حسب نوع فنری که در آن به کار می رود، تعیین و در بازار فروخته می شود.

 

ادامه مطلب...

تا به حال مقالات زیادی درباره صحافی و دستگاه صحافی ذکر کرده ام، و در این مقاله قصد دارم توضیحاتی درباره "گالینگور" و دستگاه صحافی گالینگور درج کنم که امیدوارم مفید واقع شود.

گالینگور در واقع یک جلد است که برای صحافی کردن ورقه ها از آن استفاده می شود. معمولا جنس آن آمیخته ای از کاغذ (مقوا) و مواد PVC است. گالینگور به جلد های سخت و محکم گفته میشود و در انگلیسی به “Hardcover” نیز نامیده میشود.

 

ادامه مطلب...

در این مقاله قصد دارم دلیل اینکه چرا دستگاه صحافی چسب گرم رومیزی یکی از بهترین دستگاه های تولید شده برای عملیات صحافی است را ذکر کنم.

به دو دلیل نام آن را دستگاه صحافی چسب گرم رومیزی می نامند، اول به دلیل نوع مواد اولیه ای است که برای انجام عملیات صحافی استفاده میشود و دوم حجم و اندازه ان است.

 

ادامه مطلب...

در این مقاله قصد دارم شما را با تعریف پایان نامه آشنا کنم و توضیحاتی درباره دستگاه صحافی پایان نامه ذکر کنم.

دانشجویان برای گرفتن مدرک تحصیلی خود نوشته هایی را تهیه میکنند که مربوط به موضوع خاس درباره رشته تحصیلی آنها است.

در پایان نامه می بایست سوال یا موضوعی را بررسی کرده و با تجزیه تحلیل و آزمایش به آن سوال پاسخ داده شود. پایان نامه ها در سیستم های آموزشی و کتابهای تحصیلی در مقاطع تحصیلی مختلف، درج نشده است و محتوای آن جدید است.

 

ادامه مطلب...

برای انجام مراحل صحافی دستگاه های مختلفی وجود دارد و به همین خاطر قیمت دستگاه صحافی بسیار متفاوت است. دستگاه های صنعتی و بزرگ قیمت های بالا و دستگاه های رومیزی و کم حجم قیمت کمتری دارند.

در این مقاله قصد دارم دستگاه های خوب با قیمت های کمتر و با صرفه تری که بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد را معرفی کنم و شما را بیشتر با قیمت دستگاه صحافی در ایران آشنا کنم. از انواع این دستگاه ها میتوان به دستگاه فنرزن ، دستگاه سیمی کن و دستگاه صحافی چسب گرم اشاره کرد. دستگاه فنرزن و سیمی کن به نسبت دستگاه صحافی چسب گرم قدیمی تر است و به خاطر اینکه روش کار کردن با آنها سخت است، امروزه کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.

 

ادامه مطلب...

لوازم صحافی برای انجام صحافی و مجلد کردن ورقه هایی مانند جزوات درسی، پایان نامه، کتاب، مدارک و اسناد اداری و... مورد استفاده قرار میگیرد.

برای انجام صحافی به روش های قدیمی و سنتی از لوازم صحافی خاصی مانند قید، کارگاه، درفش، مشته، اسکور یا اسکل و شفره استفاده میشد.

 

ادامه مطلب...

طلاکوب فوری توسط دستگاه هایی مانند دستگاه صحافی طلاکوب سوزنی ، دستگاه طلاکوب دیجیتال و دستگاه صحافی طلاکوب با ترمال هد انجام میشود. در زیر به توضیحاتی درباره این دستگاه ها می پردازم و در انتها روش صحافی ورقه ها بعد از انجام مراحل طلاکوب را ذکر میکنم.

دستگاه طلاکوب سوزنی از تغییراتی که در دستگاه پرینتر سوزنی اعمال میشود به وجود می آید. در واقع همان دستگاه پرینتر سوزنی است که در بانک ها و شرکتهای مختلف وجود دارد که اگر نوار ریبون را از آن برداریم میتوانیم به عنوان دستگاه طلاکوب سوزنی برای انجام مراحل طلاکوب فوری استفاده کنیم.

 

ادامه مطلب...

یکی از خدماتی که لوازم التحریری ها و دفاتر خدمات صحافی انجام میدهند، صحافی مدارس است که معمولا به مجلد کردن جزوات درسی و کتاب های درسی میگویند.

برای انجام خدماتی صحافی مدارس از دستگاه های مختلفی مانند دستگاه سیمی کن، دستگاه فنر زن و دستگاه صحافی چسب گرم استفاده میشود.

 

ادامه مطلب...

صحافی کتاب مرحله ای است که بعد از چاپ شدن صفحات داخلی کتاب انجام میشود. برای انجام این کار ابتدا باید ورقه ها از وسط تا شوند که به این مرحله تا کردن "folding" میگویند، بعد از آن باید ورقه ها و فرم های تا شده را در کنار هم قرار داد که به این مرحله ترتیب کردن "Gathering" میگویند.

عملیات صحافی کتاب توسط دستگاه های صحافی مخصوص انجام میشود که انواع مختلفی از آن در بازار موجود می باشد.

 

ادامه مطلب...

در این مقاله قصد دارم توضیحاتی درباره نحوه چاپ و صحافی طلاکوب ذکر کنم.

یکی از روشهای چاپ که امروزه طرفداران بسیاری دارد، چاپ زرکوب یا طلاکوب می باشد. برای انجام این کار میتوان از دستگاه طلاکوب سوزنی و یا دستگاه طلاکوب دیجیتال استفاده کرد.

دستگاه صحافی طلاکوب سوزنی در واقع همان دستگاه پرینتر سوزنی است که معمولا در بانک ها و شرکتهای مختلف از آن استفاده میشود و صدای بلندی که در زمان کار کردن از آن شنیده میشود، حتما توجه شما را به خود جلب کرده و باعث شده تا در بانکها با این دستگاه برخورد کرده باشید. اگر نوار ریبون از این دستگاه حذف شود، میتوانیم به عنوان دستگاه طلاکوب از آن استفاده کنیم.

 

ادامه مطلب...

به خاطر اهمیت دانستن اطلاعات مفید درباره رزومه و نحوه صحافی رزومه واینکه اکثر دانشجویان و اشخاصی که به دنبال شغل مناسب هستند اطلاعات زیادی در مورد آن ندارند، باعث شده تا توضیحات مفیدی درباره آن در این مقاله ذکر کنم.

نوشتن رزومه خوب میتواند تاثیر بسیار بالایی در مصاحبه های شغلی و دیدگاه مصاحبه گرها در زمان مصاحبه داشته باشد.

واژه رزومه در واقع یک کلمه فرانسوری (résumé) است. در انگلیسی رزومه را با دو حرف CV ذکر میکنند که مخفف دو کلمه " Curriculum Vitae" است.

 

ادامه مطلب...

مهم ترین نکته ای که بر روی صحافی جزوه تاثیر می گذارد این است که از چه روشی برای صحافی استفاده میکنید و چه تعداد کاغذ برای این کار در نظر گرفته اید و وزن کاغذ ها چقدر است.

امروزه بهترین روشی که برای صحافی جزوه به کار گرفته می شود، صحافی با چسب (صحافی چسب گرم) است که بیشتر برای تعداد کاغذ بین 40 تا 160 عدد استفاده می شود. این نوع صحافی بسیار با دوام است و از استحکام بالایی نیز برخوردار است. به همین دلیل چاپخانه ها، خدمات صحافی، شرکت ها، سازمانها و لوزام التحریری ها بیشتر از همین روش استفاده میکنند.

 

ادامه مطلب...

در این مقاله قصد دارم توضیحاتی درباره تعریف پروپوزال و بهترین روش صحافی پروپوزال را ذکر کنم.

احتمالا کلمه پروپوزال را زیاد شنیده اید، این لغت بیشتر در بین دانشجویان رواج دارد اما شاید خیلی از افراد معنی واقعی آن را ندانند. پروپوزال (Proposal) در لغت به معنی پیشنهاد است و به عنوان یک طرح تحقیق میتوان از آن استفاده کرد.

طرح تحقیق به معنی طرح اولیه و طرح پیشنهادی از یک تحقیق است و اصل طرح نیست. در واقع با آن میتوان ماکتی از یک طرح اصلی را ارائه کرد. بنابراین مانند اکثر پروژه های دانشجویی از چندین ورقه تشکلیل شده است.

 

ادامه مطلب...

برای صحافی اسناد رسمی دستگاه های مختلفی تولید و عرضه شده است که هر کدام کارایی خاص خود را دارند. انواع صحافی که  میتوان با دستگاه های صحافی انجام داد، صحافی چسب گرم و سیمی کردن ورقه ها و اسناد است. در این مقاله قصد دارم توضیحاتی درباره چگونگی انجام آنها را ذکر کنم.

برای سیمی کردن اسناد رسمی از دستگاه سیمی کن و دستگاه فنر زن استفاده میشود. به طور کلی مجلد کردن اسناد توسط این دستگاه ها در حال حاضر طرفداران زیادی ندارد و اکثر شرکتها، سازمان ها ، دفاتر خدمات صحافی و لوازم التحریری ها بیشتر از دستگاه های صحافی چسب گرم برای صحافی ورقه هایی مانند اسناد رسمی استفاده میکنند.

 

ادامه مطلب...

نحوه خرید و فروش دستگاه صحافی از مسائل مهمی است که مصرف کنندگان و فروشندگان باید به آن توجه خاصی داشته باشند. چرا که نداشتن تجربه کافی در این امر میتواند باعث شود که ضرر مالی و زمانی زیادی را متقبل شوید. بنابراین مطالعه مقالات مفیدی در این ضمینه میتواند شما را در انجام معاملات یاری برساند.

در مقاله ای به طور مفصل درباره خرید دستگاه صحافی توضیحاتی را ذکر کردم. با مطالعه آن مقاله میتوانید با خصوصیات یک دستگاه صحافی خوب و کاربردی آشنا شوید و از ایراداتی که این محصول میتواند داشته باشد باخبر شوید. در نتیجه با چشمان باز اقدام به خرید دستگاه صحافی خواهید کرد.

 

ادامه مطلب...

در این مقاله قصد دارم نکات مفیدی که باید برای خرید دستگاه صحافی خوب و کاربردی به آن دقت داشته باشید اشاره کنم.

 

  • وزن و حجم کم

یکی از مشکلاتی که در اکثر دستگاه های صحافی وجود دارد حجم و وزن زیاد آنهاست و برای نگه داری از آن باید فضای زیادی را مشغول کرد. بنابراین برای خرید دستگاه صحافی باید به این نکته دقت کنیم که یک دستگاه کم حجم و سبک خریداری کنیم.

 

ادامه مطلب...

یکی از راه های مجلد کردن کتاب ها ، جزوات، اسناد و مدارک، سیمی کردن آن ها توسط دستگاه فنر زن است. قبلا توضیحات مفصلی درباره این دستگاه ها در مقاله ای به طور جداگانه داده شده است و در این مقاله قصد دارم توضیحاتی درباره دستگاه فنرزن دست دوم ذکر کنم.

یکی از مشکلات کاربران دستگاه فنر زن و دستگاه سیمی کن این است که برای خرید آنها معمولا باید هزینه زیادی را پرداخت کرد و به نسبت کاربردی که این دستگاه ها دارند پرداخت این مبلغ برای آنها به صرفه نیست. به همین دلیل تعدادی از کاربران به دنبال تهیه دستگاه فنرزن دست دوم هستند تا مبلغ کمتری را برای خرید دستگاه های مورد نیاز صحافی پرداخت کنند.

 

ادامه مطلب...

امروزه صحافی کردن کتاب مخصوصا در بین محصلین و دانشجویان به یک امر ضروری تبدیل شده است. عملیات صحافی برای نگه داری بهتری کتابها انجام میشود. از این رو دفاتر خدمات صحافی و لوازم التحریری ها اقدام به خرید نوع خاصی از دستگاه صحافی کتاب میکنند که بهترین کارایی را داشته باشد.

شرکتهای تولیدی دستگاه های صحافی مدل های متنوعی را با کارایی های مختلف ارائه کرده اند. بعضی از این دستگاه ها حجم زیادی دارند و برای نگه داری آن می بایست فضای زیادی را در اختیار داشته باشید. بعضی دیگر نیازمند به صرف زمان زیادی برای انجام عملیات صحافی دارند، و کار کردن با آنها نیز سخت است و برای انجام صحافی باید آموزش های خاصی به کاربران داده شود. یعضی هم به خاطر متریالی که برای صحافی دارند، در هنگام انجام عملیات صحافی، فضای کار را بسیار کثیف میکنند و برای مکان هایی که مشتری های زیادی به آنجا وارد میشوند جلوه خوبی ندارند.

 

ادامه مطلب...

از دستگاه صحافی فنری برای مجلد کردن و صحافی ورقه ها، کتاب، جزوات، پروژه های دانشجویی، پایان نامه، اسناد و مدارک و... مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه به نام های دستگاه فنرزن، دستگاه سیمی کن نیز شناخته شده است و درواقع عمل سیمی کردن ورقه ها را میتوان توسط این دستگاه انجام داد.

از مدل های مختلف دستگاه صحافی فنری میتوان به  دستگاه فنرزن ماریپچ، فنرپلاستیک، فنر دوبل، فنر زن دوکاره، فنر زن برقی، فنرزن نیمه برقی و تمام برقی اشاره کرد که نوع صحافی و کاربرد آنها به فنرهایی که برای مجلد کردن ورقه ها مورد استفاده قرار میگیرد تفاوت دارد، این فنرها میتوانند فلزی، پلاستیکی و فنر دوبل باشند.

 

ادامه مطلب...

دستگاه صحافی فنرزن برای نظم بخشیدن و مجلد کردن ورقه ها مورد استفاده قرار میگیرد. شکل ظاهری کاغذ هایی که توسط این دستگاه صحافی میشود از سوراخ های متعددی در یک سمت آن تشکیل شده است و یک فنر در لابلای این سوراخ ها قرار میگیرد که کاغذ ها را به صورت منظم در کنار هم قرار میدهد.

به این نوع صحافی به اصطلاح سیمی کردن ورقه ها میگویند که مطالعه آن ورقه ها را راحت تر میکند و در زمان مطالعه صدمه کمتری به ورقه ها وارد میشود. در نتیجه کتاب یا جزوات سیمی شده توسط این دستگاه را بهتر میتوان نگه داری کرد. در صحافی هایی که توسط دستگاه صحافی فنرزن تولید میشود فنرهایی از جنس پلاستیک یا فلزی به کار می رود. از این نوع صحافی برای مجلد کردن کتاب، جزوه، پروژه و پایان نامه دانشجویی ، اسناد و مدارک مورد استفاده قرار میگیرد.

 

ادامه مطلب...

یکی از دستگاه هایی که چند سالی است در بازار ایران وارد شده و توانسته است در مدت زمان کمی جایگزین دستگاه های مشابه باشد، دستگاه صحافی رومیزی اکس آفیس است. فروش بالای این دستگاه در چند سال اخیر نشانگر این است که در عین کاربرد بالای آن، از محبوبیت بالایی در بین کاربران برخوردار شده است.

کاربرد دستگاه صحافی رومیزی برای مجلد کردن ورقه ها در مدت زمان بسیار کم است، روند انجام این صحافی ها فقط در 80 ثانیه انجام میشود و با عملکرد سریع آن، باعث صرفه جویی در وقت کاربران میگردد. روند عملکرد آن با حرارت انجام میشود و به همین خاطر آن را دستگاه صحافی حرارتی نیز می نامند.

 

ادامه مطلب...

در این مقاله قصد دارم درباره صحافی چسب گرم و نحوه کار با دستگاه صحافی چسب گرم توضیحاتی ذکر کنم که امیدوارم مفید واقع شود. همانطور از نام این نوع صحافی مشخص است، برای انجام مراحل از چسب گرم استفاده میشود. نحوه استفاده از چسب گرم در دستگاه صحافی صنعتی و دستگاه صحافی رومیزی متفاوت است.

دستگاه صحافی چسب گرم صنعتی بسیار حجیم و سنگین است و نیاز به داشتن فضای زیادی برای انجام امور صحافی دارد، برای استفاده از چسب گرم در این دستگاه نیاز به تزریق چسب به داخل مخزنی است که در آن تعبیه شده است. به خاطر ایرادات زیادی مانند دردسر زیاد و کثیف کاری در زمان استفاده از آن، قیمت زیاد و همانطور که ذکر شد حجم زیاد آن، دفاتر فنی و انتشاراتی ها به دنبال دستگاه های کوچک با کارایی بالا هستند.

 

ادامه مطلب...

در این مقاله قصد دارم اطلاعات مفیدی درباره دستگاه صحافی آلبوم دیجیتال ذکر کنم. اولین سوالی که پیش می آید این است که آلبوم دیجیتال چیست و چه فرقی با آلبوم های دیگر دارد؟

آلبوم دیجیتال را از آن جهت دیجیتالی میگویند که در فرایند عکاسی از دوربین های دیجیتالی استفاده میشود و نحوه طراحی آن توسط نرم افزارهای کامپیوتری است، چاپ آن نیز توسط دستگاه های دیجیتالی انجام میشود، در نتیجه تمامی روند کار به صورت دیجیتالی است و مانند گذشته دیگر از صنعت آنالوگ استفاده نمیشود. برای صحافی این البوم ها نیز از دستگاه صحافی آلبوم دیجیتال استفاده میشود.

 

ادامه مطلب...

قبلا در مقاله ای در مورد صحافی دانشجویی توضیحاتی را دادیم و در این مطلب قصد داریم شما را با یکی دیگر از خدماتی که برای دانشجویان و فارغ التحصیلان انجام میشود آشنا کنیم و آن صحافی پایان نامه است.

به طور کلی خدماتی که برای صحافی کردن برگه های پایان نامه دانشجویان انجام میشود را صحافی پایان نامه میگویند. یکی از راه های انجام این نوع صحافی ها سیمی کردن آنها است. به این صورت که برگه ها را به طور منظم روی هم قرار داده و سوراخ هایی را بر روی آنها ایجاد میکنیم، سپس توسط فنرهای سیمی یا پلاستیکی آنها را به هم وصل میکنیم، این کار توسط دستگاه سیمی کن و یا دستگاه فنر زن انجام میشود.

 

ادامه مطلب...

امروزه یکی از مشکلاتی که دانشجویان و محصلین دارند، صحافی کردن جزوات و نگه داری از ورقه ها و کتابهای خود است که دفاتر ارائه خدمات صحافی و کسانی که خدمات دانشجویی ارائه میدهند را وادار به ارائه خدمات صحافی دانشجویی کرده است.

صحافی دانشجویی به معنی ارائه خدمات صحافی ارزان برای دانشجویان است. بدین معنی که پایان نامه و جزوات دانشجویان را با قیمت کم ، سرعت زیاد و کیفیت بالا صحافی کرده و تحویل آنها میدهند. برای انجام این کار نیاز به دستگاه و وسایلی هست که بتوان خدمات مربوط به صحافی را به راحتی به انجام رساند.

 

ادامه مطلب...

قبلا در مقاله ای درباره دلیل سیمی کردن ورقه ها به طور کامل توضیحاتی را ذکر کردیم و شما را با دستکاه سیمی کن آشنا کردیم، در این مقاله قصد داریم توضیحاتی درباره دستگاه فنر زن برقی ارائه دهیم. از دستگاه صحافی فنر زن نیز مانند دستگاه صحافی سیمی کن در ادارات و شرکتها، خدمات صحافی و لوازم التحریر مورد استفاده قرار میگیرد.

از انواع آن میتوان به دستگاه فنر زن فلزی و دستگاه فنر زن پلاستکی اشاره کرد، همانطور که از نام آنها مشخص است، جنس فنرهایی که برای صحافی ورقه ها در این دستگاه ها به کار میرود فلزی و پلاستیکی می باشد. این دستگاه ها به صورت دستی، نیمه برقی و تمام برقی در بازار موجود میباشد که معروف ترین ، کاربردی ترین و پرفروش ترین آنها دستگاه فنر زن برقی است. چرا که استفاده از آن بسیار راحت تر است و دقت بیشتری نسبت به مابقی دستگاه های موجود در بازار دارد.

 

ادامه مطلب...

یکی از راه های نگهداری بهتر کتاب و یا ورقه هایی مانند جزوات درسی، پایان نامه دانشجوی، گزارشات سازمانی، اوراق اداری، کاتالوگ ها و اسناد و مدارک مختلف، سیمی کردن آنها توسط دستگاه سیمی کن است. سیمی کردن ورقه ها علاوه بر نگه داشتن ورقه ها در کنار یکدیگر، باعث میشود تا راحت تر آنها را مورد مطالعه قرار بدهیم.

برای سیمی کردن ورقه ها از فنرهای فلزی و یا پلاستکی استفاده میشود و از انواع این فنرها میتوان به فنر فلزی یا پلاستیکی دوبل و مارپیچ نام برد. علاوه بر دستگاه سیمی کن میتوان از دستگاه فنر زن نیز برای سیمی کردن ورقه ها استفاده کرد. این دستگاه ها قابلیت پانچ کردن ورقه ها را به شکل مربع، دایره و مستطیل را به شکل های مختلف دارند.

 

ادامه مطلب...

امروزه یکی از دغدغه های شرکت ها، دانشجویان و کسانی که برای جلد کردن ورقه های خود نیاز به صحافی دارند، انجام این کار در کمترین زمان ممکن است، اما با اختراع یک دستگاه کم حجم و کاربردی انجام صحافی فوری در زمان کم و بسیار راحت انجام میشود.

ما در این مقاله یکی از بهترین دستگاه های روز دنیا که کاربرد بسیار خوب و مفیدی دارد را به شما معرفی میکنیم. دستگاه اکس آفیس با شعار صحافی در 80 ثانیه توانسته است مشکلات صحافی را به حد زیادی کاهش داده و تجربه صحافی فوری را برای کاربران خود به ارمغان بیاورد.

 

ادامه مطلب...

قبلا در مقاله ای به صورت کامل در مورد صحافی توضیحات مفصلی را داده ایم و در آن مقاله به تعریف صحافی و انواع آن پرداختیم، و پیشینه صحافی در ایران را مورد مطالعه قرار دادیم. در این مقاله قصد داریم شما را بیشتر با صحافی سنتی ایرانی آشنا کنیم.

صحافی به اسلوب روغنی یکی از انواع صحافی سنتی ایرانی است که در زمان سلطنت ناصر الدین شاه در دوره قاجاریه به اوج ترقی خود رسید. چرا که ناصرالدین شاه خیلی هنردوست دوست بود و طبع شاعری و ذوق نقاشی داشت و تمایل زیادی داشت تا کتابها از جلد زیبایی برخوردار باشد. به همین دلیل در دوران سلطنت ایشان روشهای صحافی پیشرفت چشمگیری پیدا کرد.

 

ادامه مطلب...

اگر بخواهیم صحافی را تعریف کنیم، در اصل چیدن صفحات روی هم و چسباندن یا دوختن آنها را به صورت منظم و صاف را صحافی میگویند. در گذشته کار صحافی زحمت بسیاری داشت و برای انجام این کار باید زمان و هزینه زیادی را خرج میکردیم، اما در حال حاضر با وجود دستکاه های روز دنیا، انجام عملیات صحافی ارزان شده است.

امروزه صحافی یکی از کارهای روزمره محصلین، دانشجویان و شرکتها شده است، روشهای مختلف و زیادی برای صحافی جزوه و اسناد وجود دارد که معمولا این کار توسط دستگاه های مدرن در چاپخانه ها و یا دفاتر خدمات مربوطه انجام میذیرد. اما زمانی که تعداد جزوات و اسنادی که باید صحافی شوند زیاد باشد، مجبور خواهیم شد تا زمان زیادی را برای مراجعه به دفاتر خدماتی هدر دهیم و در عین حال مبلغ قابل توجهی نیز برای انجام این کار بپردازیم، در آنجاست که به فکر راه حلی برای انجام یک صحافی ارزان هستیم.

 

ادامه مطلب...